Aamukampa melkein aloitettu

Bailando, bailando amigos adios, adios el silencio loco / Si senor. Kaamea ysärihitti on soinut korvamatona jo jonkusen päivää, sillä haaveeni viimeisenkin Baleaarin valloittamisesta näyttävät toteutuvan.

Kolme Baleaarien saarta kolmessa kesässä oli viime toukokuussa ensimmäisen kerran ilmoille heitetty idea vuoden 2017 kesälomaa varten. Sitten Finnair ilmoitti aloittavansa suorat lennot Ibizalle. Kun Kokenut Aasian-matkaaja lämpeni ajatukselle ja lastenhoitokin järjestyi loman ajaksi, niin suurimmat säädöt asian suhteen oli hoidettu. Lopulta ensimmäinen kunnon askel kohti Ibizaa otettiin, kun ostimme lennot. Heinäkuussa on siis edessä fab 40 -loma Ibizalla. Kaksin. Ilman lapsia. Olen jo melkein aloittanut aamukamman 🙂

menorca1

Menorcan tyrskyt.

Sen jälkeen kaikki ylimääräiset hetket ovat menneet tehokkaasti majoitusta surffatessa. Näyttää, että saarella on hyvin tarjontaa kohtalaisen halvoista majapaikoista (brittinuorten bilemajapaikat, nöy tänks) ja ylellisistä luksus-hotelleista, mutta järkevän keskihintaisen majoituksen löytäminen kahdelle vaatii etsivän työtä.

Jos on heittää majoitusvinkkejä, niin otan ne ilolla vastaan. Samoin jos osaat kertoa, mitä saarella voi ja kannattaa tehdä, niin uteliaana kuulen kaikki ideat. Nyt kun muksujen aikataulut eivät ole rajoittamassa menemisiä ja tulemisia, niin ajatuksena on hieman aktiivisempi loma kuin mitä hotellin allasalueella pyörimällä saa aikaiseksi. Varmaan ainakin yhdeksi päiväksi vuokraamme auton ja käymme kiertelemässä eri puolilla saarta.

mallorca_pokk-25

Mallorcan tyrskyt.

Tajusin myös, että tämä on jo neljäs Espanjan-matka putkeen minulle. Ibizan jälkeen mietitään kyllä jo jotain muuta maata lomakohteeksi.

Advertisements

One thought on “Aamukampa melkein aloitettu

  1. Pingback: Hotelli vai airbnb? – Dream a Little Dream of Asia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s